WELKOM!

 

C-Systems ontwikkelt én levert complete elektrische en hydraulische besturingen voor de offshore, dredging, scheepsbouw en industrie. Elke industrie en iedere toepassing heeft echter andere vereisten inzake complexiteit van de systemen.

Onze kracht ligt specifiek in de ontwikkeling van intelligente elektrische en hydraulische besturingen en softwaresystemen.

Als jong en dynamisch bedrijf heeft C-Systems zich voornamelijk gespecialiseerd in het oplossen van niet-alledaagse besturingsproblemen.

Daarnaast verzorgen wij de begeleiding van nieuw- en afbouwprojecten van diverse soorten schepen; van werkschepen zoals Eurocarriers, tankers en hefeilanden.

Tevens kunnen wij de levering, inbouw en besturing van diverse boegschroefsystemen verzorgen.

Aangezien de eisen voor moderne schepen en installaties constant toenemen, blijven wij voortdurend producten en besturingssystemen ontwikkelen die aansluiten bij de wensen van onze afnemers. Daarbij uiteraard rekening houdend met alle verwachtingen rondom het milieu, duurzaamheid en de eisen van de diverse classificatiebureaus. 

GEZOCHT!

Om onze groeiende vraag te beantwoorden zijn wij opzoek naar:vacature-plaatje.jpg

Bent u op zoek naar een baan waar je uitdagende elektrische problemen kunt oplossen en het bieden van technische ondersteuning? Lees dan over wat C-SYSTEMS BV u kan bieden. De engineering afdeling van C-SYSTEMS BV, is op zoek naar een

Electrical Engineer

Een electrical engineer is verantwoordelijk voor drie hoofdonderwerpen: de engineering, project ondersteuning van elektrische systemen voor de scheepvaart, industrie en offshore.

Lees Meer!