OVER C-SYSTEMS!

C-Systems ontwikkelt en levert complete elektrische- en hydraulische besturingen voor de offshore, dredging, scheepsbouw en industrie. Elke industrie en iedere toepassing heeft echter andere vereisten inzake complexiteit van de systemen.

Onze kracht ligt specifiek in de ontwikkeling van intelligente elektrische-, hydraulische besturingen en softwaresystemen.

Als jong en dynamisch bedrijf  heeft C-Systems zich voornamelijk gespecialiseerd in het oplossen van niet alledaagse besturingsproblemen.

Daarnaast verzorgen wij de begeleiding van nieuw- en afbouwprojecten van de diverse soorten schepen van werkschepen zoals de Eurocarriers tot tankers tot hefeilanden

Tevens kunnen wij de levering, inbouw en besturing van de diverse thruster systemen verzorgen.

Aangezien de wensen en eisen voor moderne schepen en installaties constant toeneemt blijven wij voortdurend producten en besturingssystemen ontwikkelen die aansluiten aan de wensen van onze afnemers. Rekening houdend met alle wensen rondom het milieu, duurzaamheid en de eisen van de diverse klasse bureaus. 

WIE ZIJN WIJ?

Controllable Systems B.V. is op 2 Januari 2013 opgericht met het doel om de koppelingen tussen hydraulische- en elektronische besturingssystemen en onderaannemers te verbeteren.