Wat doen wij?

Wij leveren o.a. Hydraulische- en elektronische-systemen en besturingen voor de offshore, bagger, scheepsbouw en industrie.

Leveren van thruster systemen indien gewenst voorzien van Dynamic positioning.

Afbouw begeleiding van casco’s en dergelijke.

Wij kunnen AutoCad en E-Plan tekeningen verzorgen. Service en onderhoud aan elektrische systemen.

 

Goede voorbereiding is de basis voor succesvolle projecten.

Ontwikkelingen besturingssystemen, inclusief de volledige productie- en installatietekeningen, worden uitgevoerd in eigen huis, met gebruik van de allernieuwste CAD programma's zoals; Auto cad, Rhino en E Plan. Dit stelt ons in staat complexe systemen snel en efficiënt te engineeren en in gebruik te stellen.

 

Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en producten

Het brede gamma aan producten en diensten  breid zich steeds verder uit. Wij kunnen momenteel met zeer korte levertijden de diverse boegschroefsystemen zoals tunnel-, kanalen-, stuurrooster- en Azimuth- thrusters leveren. Hiervoor hebben wij een eigen besturingssysteem ontwikkeld inclusief Touch screen bediening.

Wij kunnen volledige elektrische installaties verzorgen voor zowel binnenvaart als shore en offshore.

Moderne CAD programma's zorgen ervoor dat C-Systems BV in staat is snel systemen te ontwerpen en te ontwikkelen en natuurlijk volgens de geldende richtlijnen van classificatie bureaus te tekenen.

 

Project begeleiding.

project-begeleiding.jpgMaak gebruik van de ruime ervaring van Controllable Systems uw steun, aanspreekpunt en regisseur van uw totale project. Alles wordt door ons optimaal afgestemd conform uw wensen eventueel in samenwerking met andere partijen.

Vanaf de plannen en ideeën voor het realiseren van een project, wordt er in sommige gevallen een proces opgestart waarbij meerdere partijen betrokken raken. De opdrachtgever staat in dit proces centraal. Een intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om een project binnen een bepaalde tijdsperiode en beschikbaar budget te realiseren.
Het kan voorkomen dat een project op een bepaald moment onverwacht snel van start dient te gaan. U bent dan gebaat bij zorgvuldige projectbegeleiding, professionele ondersteuning en kwalitatieve controle tijdens de uitvoering. Wij kunnen dit voor u verzorgen tot in de puntjes!

 

Ontwikkelen en bouwen van besturingskasten voor diverse toepassingen.

Onze moderne controllers en 2 draadsystemen verzekeren een soepele en precieze coördinatie van alle aandrijffuncties. Alle systeemfuncties worden bestuurd door plc's, in een passende besturingskast  uitgerust met zeer betrouwbare schakelmaterialen van gerenommeerde merken zoals WAGO en SCHNEIDER.

Tevens kunnen wij de panelen die op de brug gebruikt worden voorzien van een moderne uitstraling en behuizing.

 

Thrusters op maat.

Met onze ruime ervaring op het gebied van thrusters kunnen wij u op de juiste wijze adviseren in het maken van de juiste keuze voor uw toepassing. Of het nu om een kanalen boegschroef of roosterboegschroef, tunnelthruster of azimuth gaat wij kunnen de best passende thruster voor u verzorgen. Inclusief de bediening en motor ( Hydraulisch, elektrisch of diesel aangedreven).
Tevens kunnen wij deze boegschroeven voorzien van dynamic positioning (DP1/ DP2) 

 

Service center.

Mede door onze locatie aan de Merwede kunnen wij diverse onderhoudswerkzaamheden voor u begeleiden en regelen van Motoronderhoud, dokken, timmerwerk, reparaties aan uw elektrische installatie of op onze dwarshelling voor inspecties of reparaties aan het onderwaterschip, wij plannen, regelen en begeleiden het.